Skyltar för arbete på väg Markering av parkeringar och vägar Produkter för försäljning Uthyrning av arbetskraft och verkstadsarbete Prisinformation Kontaktinformation Startsidan
MaxiSign är en bildväxlarskylt som i första hand utvecklats för att stärka människors säkerhet vid vägarbeten. Idag ses skylten även ur ett ekonomisk perspektiv, då man höggradigt effektiviserar arbetet i den händelse man måste göra skyltbyten inom korta tidsintervall. Med MaxiSign har man alltid med sig en komplett skyltuppsättning för i stort sett alla förekommande arbeten.

 

MaxiSign är konstruerad med en duk som rullas upp på två rullar. Duken är bakgrundsbelyst med lysrör.

Skyltlådan är tillverkad av aluminium med anodiserat ytskikt samt med ett öppningsbart fönster utfört i säkerhetsglas.

Skylten kan tillverkas i en rad olika storlekar och kan beställas med valfria budskap.

Skylten finns i två olika utföranden.

 
MaxiSign Twin har dubbla uppsättningar duk och rullar och kan beställas med över trettio olika skyltkombinationer. Huvudskyltning visas i den övre skylten medan exempelvis avståndstavlor visas i den nedre.

MaxiSign Single är en enkelskylt med upp till 15 olika budskap

Skyltarna kan beställas i en rad olika storlekar och utföranden. Den genomlysta duken har i mörka förhållanden överlägsen synbarhet jämfört med traditionella skyltar utförda i reflexmaterial.
 

Ändring av budskapen kan utföras från en manöverpanel monterad i förarhytten. Personalen behöver således inte vistas i trafiken, och undviker att exponera sig för onödiga risker vid byte av budskap.
Samma budskap som är tryckta på duken är tryckta på panelen, och med en knapptryckning väljer man det budskap som ska visas. När valt budskap visas på skylten indikeras detta genom att knappen tänds.

 

 

 

 

Offertförfrågan